Hágó Kupa -1999 (versenykiírás)

Nagy örömmel értesítünk mindenkit, hogy VÉGRE újra Hágó Kupa hétvége várható. Május 28-30-án minden érdeklődőt szeretettel várunk a volt Zsíros-hegyi turistaház helyén tartandó táborozásra, versenyzésre, szórakozásra. És most a programok: péntek délutántól szabad a pálya, regisztráció, nevezések, zene, miegymás.

Szombaton egész nap versenyzünk a Solymári-ördöglyukban. Reggel 8 órakor in-dítjuk az első csapatot, és reményeink szerint sötétedés előtt mindenki ki is ér a barlangból. Részletek majd a helyszínen, de ígérjük, hogy senki sem fog csalódni bennünk.   

Díjak: Csapat 1. díj: 27 000 Ft
2. díj: 21 000 Ft
3. díj: 15 000 Ft
Csapat női: 9 000 Ft 

Nevezési díj 1 sör/fõ vagy 1 zsák helyszínen szedett szemét/csapat. Eredményhirdetés, tábortûz az éjszaka folyamán várható. Délutánra és kora estére tréfás vetélkedõket tervezünk. Nem fogtok unatkozni!

Bizonyára tudjátok, hogy elég szegényes a környék infrastruktúrája, de víz, WC, kocsma, étkezési lehetőség lesz. Estére készüljetek előadásokkal, vetítéssel, bemutatókkal, de neves személyeket is hívtunk, reméljük, elfogadják meghívásunkat. 

Egyéni technikai verseny
Szokásosan vasárnap reggel indul a viadal, a táborhely és a barlang között lévő fákon. Ami eltér a megszokottól, hogy pénteken 14 órától a pályát ki lehet próbálni egy alkalommal sötétedésig. Célunk e csodás tettel az, hogy a főemlõs küzdelem minél igazságosabb és szorosabb legyen. 

A feladatok, amit érdemes a paplan alatt gyakorolni: 
1. Pruszikolás két pruszikkal (nem tévesztendő össze a nyuszikolással)
2. Az összes kötéltechnikai elem a beszereléstől a kiszerelésig.
3. Minden súlyos hiba pl. egy mászógép használata, kantár akasztás elmulasz-tása kizárást von maga után. 

Mindez kb. 8-10 percet fog igénybe venni. Egy kis újdonságot szeretnénk vinni az egyéni derbikbe, ezért minden bátor hőst megkérünk arra, hogy minimum 15 perces zenei összeállítást hozzon magával kazettán. Erre fogjátok a kűrt futni a kötélen. Ha ezt elfelejtenétek, akkor a rendezőség fog gondoskodni a zenei aláfestésről.

Díjak: 1 díj: 6 000 Ft
2. díj: 5 000 Ft
3. díj: 4 000 Ft
női: 3 000 Ft 

Egyéb információért hívjátok a 06/30-921-7951 számot! Mindenkinek sok sikert kívánunk a versenyhez!

A rendezők
Horváth Richárd, Simon Béla, Zsólyomi Zsolt