Karsztfejlődés Konferencia 2010.

A Nyugat-magyarországi Egyetem Természetföldrajz Tanszékének szervezésében az előző évek hagyományait folytatva 2010. tavaszán, immár tizenharmadik alkalommal, ismét megrendezésre kerül a Karsztfejlődés Konferencia.
A konferencia időpontja: 2010. május 27-29.

Az előadások csütörtökön (május 27-én) 11 órakor kezdődnek. Május 28-án ausztriai terepbejárás lesz a Hochschwabra, majd május 29-én a konferencia szakelőadásokkal folytatódik. A kirándulás 4-5 órás terepi túrázást jelent, melyre a megfelelő felszerelésről mindenki gondoskodik.
A konferencia helyszíne: NYME SEK TTMK Természetföldrajzi Tanszéke.
Jelentkezési határidő: 2009. december 18. Jelentkezés írásban, a Természetföldrajzi Tanszék címére (9700 Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.), vagy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) megküldött, innen letölthető jelentkezési lapon.
A konferencián való részvétel költsége az előadóknak és a nem előadó résztvevőknek 16.000 Ft (amely, magába foglalja az ÁFA-t is), nyugdíjasoknak, hallgatónak, doktorandusznak 11.000 Ft.

A részletes információk az innen letölthető 1. körlevélben találhatók.