Szép-völgyi kutatótábor - 2013

Kedves Barlangászok!

Idén, október 11 és 13 között ismét megrendezésre kerül a Szép-völgyi kutatótábor.

A 2013-as Szép-völgyi kutatótáborra az alábbi linkre kattintva lehet jelentkezni:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDJHeVNQZ0dha0FwNHIyS1poR0tiS3c6MA#gid=0

Kitöltés után az elküld gombra kell klikkelni.
A jelentkezés határideje október 10.

A tábor célja az eddig 29,985 km hosszban megismert rendszer továbbkutatása. Bontóműszakokat a rendszer eddig megismert tagjaiba (Hideg-lyuk, Harcsa, Pál) és a Ferenc-hegyi-barlangba tervezünk. A kutatótáboron való részvétel ingyenes.

 

Szállás saját sátorban, közösségi élet rendezvénysátorban. Az étkezés önellátó. A tábor október 11-én 14:00 órakor kezdődik és október 13-án, 16:00 órakor ér véget. A sok közös munka mellé, esténként projektoros előadási lehetőséget biztosítunk bárkinek igény szerint, ha ezt előre jelzitek.A tábor idejére 230V-os áramot, angol WC-t, ivóvizet, zuhanyzási lehetőséget és az őrzött parkolást a sátrak között biztosítjuk.
Kérek mindenkit, hogy jelentkezéskor írja meg, milyen barlangjáró végzettsége van, mennyi időre szeretne jönni, mi a mobilszáma és e-mail címe, szeretne-e valamilyen előadást tartani! Önállóan érkező, 18 év alatti jelentkezőktől egy szülői vagy gondviselői beleegyezést is kérünk.
A részvétel feltétele a hiánytalan, egyéni barlangjáró felszerelés megléte: 'Y'-szíjas sisak, fő- és tartalékvilágítás, overál, alá-öltözet, csizma, EÜ-cucc, kesztyű. Néhány nehezen megközelíthető végponthoz slósz is szükséges. A barlangokban kizárólag elektromos világítás használata megengedett! Ülő-polifoam és derékmelegítő jól jöhet...

Ha valakinek kérdése van, ne habozzon feltenni!

Várunk mindenkit szeretett!
A rendezők nevében, üdvözlettel,
Balu

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
20/96 72 910