Szép-völgyi kutatótábor

Kedves Barlangászok!

Idén, október 19 és 23 között - a tervek szerint a Pál-völgyi kőfejtőben - ismét megrendezésre kerül a Szép-völgyi kutatótábor.
A tábor célja az eddig 29,32km hosszban megismert rendszer továbbkutatása. Bontóműszakokat a rendszer eddig megismert tagjaiba (Hideg-lyuk, Harcsa, Pál, Mátyás), néhány felszíni pontra és a Ferenc-hegyi-barlangba (! :-) ) tervezünk.

A kutatótáboron való részvétel ingyenes. Szállás saját sátorban, közösségi élet rendezvénysátorban. Az étkezés alapvetően önellátó, de megfelelő számú igény esetén közös étkezés is elképzelhető, ennek lesz némi költségvonzata...
A tábor október 19-én 14:00 órakor kezdődik és október 23-án, 16:00 órakor ér véget. A sok közös munka mellé, esténként projektoros előadási lehetőséget biztosítunk bárkinek igény szerint.
A tábor idejére 230V-os áramot, angol WC-t, ivóvizet, zuhanyzási lehetőséget és az őrzött parkolást a sátrak között biztosítjuk.

Jelentkezni az alábbi címen lehet:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérek mindenkit, hogy  jelentkezéskor írja meg, milyen barlangjáró végzettsége van, mennyi időre szeretne jönni, szeretne-e közös kaját, mi a mobilszáma, szeretne-e valamilyen előadást tartani! Önállóan érkező, 18 év alatti jelentkezőktől egy szülői vagy gondviselői beleegyezést is kérünk.

A részvétel feltétele a hiánytalan, egyéni barlangjáró felszerelés megléte: 'Y'-szíjas sisak, fő- és tartalékvilágítás, overál, alá-öltözet, csizma, EÜ-cucc, kesztyű. Néhány nehezen megközelíthető végponthoz slósz is szükséges. A barlangokban kizárólag elektromos világítás használata megengedett! Ülő-polyfoam és derékmelegítő jól jöhet...

A jelentkezés határideje október 15.

Ha valakinek kérdése van, ne habozzon feltenni!
Várunk mindenkit szeretett!

A rendezők nevében, üdvözlettel,

Balu

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

20/96 72 910