Bükki fotópályázat

Szeretnénk felhívni a figyelmet a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság honlapján (www.bnpi.hu) az alábbi címen található fotópályázati felhívásra: http://bnp.nemzetipark.gov.hu/?m=hir&id=654 
Az igazgatóság fotópályázatot hirdet „A Bükki Nemzeti Park” című fotóalbumban történő megjelenésre. Olyan képeket várunk, amelyek meghatározott tematika szerint bemutatják a Bükk hegységben található természeti és kulturális örökséget, a hegység karakteres tájrészleteit, természeti jelenségeit, e vidék botanikai, zoológiai, földtani egyedi értékeit, valamint a Bükkvidéken élő, munkálkodó emberek életét.

A fotópályázatra beküldött – és a zsűri által kiválasztott – képek az igazgatóság kiadásában ez év végén megjelenő reprezentatív fotóalbumban kerülnek közlésre. A nyertesek, azaz a kiválasztott fotók készítői honoráriumot, kiadványcsomagot kapnak és a megjelenő fotóalbum egy példányát vehetik át.
A pályázat részleteiről a csatolt mellékletben és a BNPI honlapján tájékozódhatnak. A pályázók a digitális felvételeiket a BNPI által létrehozott képfeltöltő webes felületen tölthetik fel 2010. szeptember 15-ig. A képfeltöltő a www.bnpi.turul-lab.org (a www. előtag fontos!) URL-en érhető el.

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság nevében: Baráz Csaba

© 2018 MKBT. All Rights Reserved. Építette: JoomlaAbc