Barlangnap. Lesz! - FRISSÍTVE!

Nyomtatás
Kedves barlangászok!
 
Ahogy már beharangoztuk: Barlangnap lesz!
 
Mikor és hol? 2021. szeptember 17-19. Rezi
Táborhely, színpad, regisztráció, parkolás: Rezi sportpálya és tornacsarnok
Szállás: sátrazás ugyanitt díjtalan, egyéb szállást egyénileg tudtok foglalni a környéken
 
Programok:
- koncert péntek(!) este: Adrenalin Tourist Rock Band és vendégművészeik (szombaton Laller elutazik, de a péntekjét nekünk adja :-) )
- barlangtúrák péntek-szombat-vasárnap: A tervezett túrák paramétereit és a részetes leírásokat  ITT találjátok.
- kirándulások:
    - kul-túra pénteken: Balaton Múzeum,
    - felszíni túrák szombat-vasárnap: Rezi vár-, barlang- és szurdoktúra, valamin Rezi szurdok- és dolomit sziklahíd túra
    - szombat este: fürdés a hévízi melegvizes kifolyónál
- verseny:
   - Marcel Loubens ügyességi kupa
   - Kessler Hubert okossági kupa
 
Étel-ital: szombaton gulyás (részvételi díjban benne foglaltatik), pénteken lángos (ez önköltséges), szomszédos kocsmában pizza van, reggel a táborban virsli lesz; bor Takács Zsolt pincészetéből
Póló, szütyő, effélék: lesz, szép lesz :)
 
Jelentkezés:
Idén is az elmúlt évek jól bevált online regisztrációját követjük, azonban a jogszabályi változások miatt idén két regisztrációs lapot kell kitöltenetek.
Az első linkjét ITT találjátok, ez a regisztrációs űrlap. Ezt az töltse ki, aki a regisztrációs díjat utalni fogja, vagy aki majd a helyszínen kifizeti, ugyanis minden befizetésről számlát kell kiállítanunk!
 
barlangtúra jelentkezési űrlapot személyenként külön-külön kell majd kitölteni, ezen jelölhetitek be, hogy kértek-e szombaton vacsorát (gulyás lesz, és a regisztrációs díjban benne foglaltatik), hol terveztek aludni (a sátrazás a rendezvény helyszínén díjmentes), részt akartok-e venni a kupákon, illetve itt tudtok majd a programokra is jelentkezni. Ezt annak küldjük ki, akik regisztrált (arra az emailcímre, amivel regisztrált). Kérjük azokat, akik több ember nevében jelentkeznek, mindenképp küldjék tovább majd a linket a társaiknak, hogy jelentkezhessenek a túrákra!
Livinek, Mészinek és Ibszinek hála, az idei rendezvényen is az alkalomhoz illő pólóban tudtok majd megjelenni. Közkívánatra fémbögrét és szütyőt is készíttetünk azoknak, akik a póló helyett inkább más emléket választanának. Persze ezek nem zárják ki egymást :)
 
EZEN a linken tudjátok megtekinteni a mintákat, és rögtön le is adhatjátok a rendelést. FONTOS: nem készülünk nagy tétellel, így aki nem jelzi az igényét vasárnap estig, nagy valószínűséggel lemarad.
 
A rendezvény időtartama alatt átvehetitek az elkészült tagkártyákat, leadhatjátok az elmaradt adatkezelési nyilatkozatokat, illetve fényképezkedni is tudtok az igazolványokhoz.
 
A bakonyi és a társulati szervezők nevében szeretettel várunk mindenkit - kérjük, továbbítsátok mindenfelé a fentieket. Jövő hét végén találkozunk.
Készüljetek! Mi is készülünk. 
 
Üdv:
Barbara, Gabi, Bea, SzabóZé - MKBT
BABESz, Labirint, Plecotus kollektíva
 
Joomla SEF URLs by Artio