Szakmai napok ELŐADÁS benyújtás határidő: szeptember 15. - MEGHOSSZABBÍTVA szeptember 22-ig!

Nyomtatás

Kedves Barlangkutatók!

Mint előzetesen a legutóbbi Tájékoztatóban is jeleztük, az idei Barlangkutatók 'Szablyár Péter' Szakmai Találkozója (azaz a Szakmai Napok) 2017. november 3-5-én Székesfehérváron kerül megrendezésre.

Előadás megtartására 2017. szeptember 15-ig tudtok jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdTIiVw90B1_b8OgJo5Gb5IlPQu7Qi_30ZPQoOhpCUXo1fM_Q/viewform

10-15-20 perces előadásokkal lehet jelentkezni, melyek megtartására szombat-vasárnap kerül majd sor. A szervezők igyekeznek majd, de nem garantált, hogy mindenkinek tudják a kért időkeretet biztosítani. A szervezők fenntartják a jogot, hogy egy javasolt előadást elutasítsanak vagy arra – az előadóval egyeztetve – rövidebb időkeretet adjanak. Kérjük, olyan részletességű absztraktot írjatok, amiből a szervezők el tudják dönteni, melyik szekcióba illik leginkább az előadásotok, a hallgatók pedig érdemben tájékozódni tudjanak az előadás témájáról.

A tavalyiakhoz hasonlóan a részvételi díj 4000 Ft, MKBT tagoknak 2000 Ft, azon MKBT tagoknak, akik legkésőbb a regisztrációnál 2018. évi tagdíjukat is rendezik, 1000 Ft lesz. A részvételi díj magában foglalja az absztrakt-kötetet és a szombat esti zsíroskenyér party-t. A pénteki szakmai kirándulás célpontja a lenyűgöző, a közelmúltban új gépsorokkal és kiállítóterekkel kibővült Oroszlányi Bányászati Múzeum lesz (http://www.kbm.hu/hu/node/26). Jelentkezéssel, helyszínnel, szállással, étkezéssel, kirándulással kapcsolatban bővebb információt a szeptemberi Tájékoztatóban, itt a honlapon, a levlistán és az MKBT Facebook oldalán teszünk majd közzé.

A fenti űrlap és a szeptember 15-i határidő tehát NEM a résztvevőknek, hanem az ELŐADÓKnak szól!

Izgatottan várjuk a kutatási eredményeitekről, feltárásokról, módszertani fejlesztésekről, expedíciókról, tanulmányutakról, konferenciákról szóló beszámolókat, filmeket, képvetítéseket. Kérjük, adjátok tovább a felhívást a csoportlistákon. Köszönjük.

A szervezők nevében üdv:

dr Csépe-Muladi Beáta és Kosztra Barbara

Joomla SEF URLs by Artio