Utolsó hívás! - Tagdíjfizetési emlékezető

Nyomtatás

Sziasztok!

Emlékeztetőül: aki szeretne részt venni a május 21-i MKBT közgyűlésen és ott új alapszabályról és új tisztségviselőkről szavazni, az legkésőbb holnapután (május 5.) legyen kedves befizetni az idei tagdíját. (Társulatba visszalépő korábbi tagoknak a határidő május 9. és nekik belépési nyilatkozatot is kell csatolni.) Befizetéshez további infó itt: http://www.barlang.hu/index.php?option=com_contact&view=contact&id=12&Itemid=28

Nem gonoszságból vagy kitolásból találtuk ki ezt a szigorú határidőt, hanem azért, mert a közgyűlés határozatképességét csak úgy tudjuk megállapítani, hogy ismerjük szavazóképes tagjaink számát. Szavazóképes az a tag, aki időre befizette az idei tagdíjat.  Aki később (pl. Barlangnap előtt) szeretne fizetni, megteheti, de akkor sajnos a közgyűlésen már nem szavazhat. A fentiek a korábban tagdíjmentességet élvező 30 éves tagsággal rendelkezőkre is vonatkoznak!

Más: Aki NEM kapott e-mail-egyeztető e-mailt és/vagy NEM válaszolt az abban küldött kérdőívekre, megköszönnénk, ha most megtenné az alábbi linkek egyikén:

Válaszd a megfelelőt aszerint, mikor fizettél utoljára tagdíjat!

2016-os tagdíjat már befizetők: http://goo.gl/forms/EaZj8tLHwF

Legutóbb 2015-ben fizetők: http://goo.gl/forms/GeuIXaNXb0

Legutóbb 2015 ELŐTT fizetők: http://goo.gl/forms/TdLntKVmD6

Ha nem emlékszel, mikor fizettél, kérdezz! :)

Köszönettel a Titkárság nevében:

Barbara

Joomla SEF URLs by Artio