IV. Lakatos kupa (1997)

Nyomtatás

Ez évben ismét megrendezésre került szeptember utolsó hétvégéjén az Alsó-hegyen a Lakatos Kupa. Mindenki nagy szerencséjére jó idővel (esőmentes) köszönthettük a Vecsem-forrásnál a Nagyérdeműt, akik nem kevesebb, mint 100-an tiszteltek meg.

Az induló 17 (!) csapat között roppant szoros verseny alakult ki: legeredményesebbnek bizonyult a "Szabó József"-et"Gubacs" és az "MLBE Kismaffia" csapata holtversenyben, akik maximális teljesítményt nyújtva mind a 27 barlangot bejárták. A Szerencselovag díjért 3 csapat rohant le a hegyről, leggyorsabb a "Relax Terápia" csapata volt, a láda sör felett ők relaxálhattak.

A Rendezőség rendfenntartó erői folyamatosan cirkáltak a hegyen, de néhány csapat játékszabályokkal kapcsolatos apróbb félreértéseit leszámítva semmiféle nagyszabású szabálytalanságról nem hoztak jelentést. A versenyzők a fáradtságos hegyi szaladgálás után helyszínen készült bográcsgulyásból vacsorázhattak és sörsátorban vezethették le az aznapi feszültségeket.

A verseny sikerét támasztja alá az a tény is, miszerint a vadászok ezen a hétvégén egyetlen bőgő szarvasbikát sem tudtak elejteni, a szilasi cigányok pedig nemhogy fákat nem mertek dönteni, de még a hegyre sem merészkedtek föl.

Mindenkinek köszönjük a részvételt és a segítséget, jövőre ugyanott, ugyanakkor, ugyanígy találkozunk!

 

A verseny támogatói voltak:

 

Bodony Szilárd főszakács

Egerland Zoltán (Yorki) világítás

Molnár Tamás (Függő) sörsátor

Pelikán Művek szállítmányozás

Zwack Péter Unicum

 

Joomla SEF URLs by Artio