Kedves Barlangászok!

Megjelent az MKBT tájékoztató legújabb, már 2017. évi 1. száma, amelyet innen tudtok letölteni:

http://www.barlang.hu/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=1072&Itemid=85

Egyidejűleg felkerültek a Szakmai Napok előadásai a Dokumentumtárba: http://www.barlang.hu/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=78&Itemid=85

Felhívjuk a figyelmet a barlang.hu-n található naptárra, amelybe a jövő évi programok közül egyelőre a Verocs túrák és az MKBT tanulmányutak kerültek föl. Kérjük, hogy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre írt e-mailben jelezzétek, ha közérdeklődésre számot tartó programról, rendezvényről (tanfolyam kezdete, kutatótábor, túra, ahová másokat is vártok stb.) tudtok, hogy megoszthassuk ezt is a naptárban.

Ne felejtsük: "A Társulat annyi, amennyit a tagjai összeadnak!"

A Társulat nevében mindenkinek Békés Karácsonyt és feltárásokban, élményekben gazdag Boldog Új Évet kívánok!

Kosztra Barbara


Kedves MKBT tagok és nem tag barlangászok!

Örömhír! Nagy megkönnyebbüléssel olvastuk a Fővárosi Törvényszék a héten kézhez kapott, 13.Pk.60.438/1989/60. számú végzését, amely arról értesített, hogy az MKBT 2016. május 21-én módosított Alapszabályát a Fővárosi Törvényszék a jogszabályoknak megfelelőnek találta, így az alapszabály változást és az új tisztségviselőket is bejegyezte.
Leél-Őssy Szabolcs elnök nevében is köszönöm mindenkinek, aki részt vett és segített az új alapszabály kidolgozásában és a közgyűlés sikeres lebonyolításában.

Emlékeztetőül, a hatályos alapszabályt itt találjátok:
http://www.barlang.hu/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=978&Itemid=85

Kedves Barlangászok!

Ezúton is tájékoztatunk benneteket, hogy a Verocs Szakosztály túrái 2017 első félévében keddenként 17-20 óra között zajlanak, a Mátyás-hegyi barlangban.

A dátumok:

január 10, 17, 24, 31

február 7, 14, 21, 28

március 7, 14, 21, 28

április 4, 11, 18, 25

május 2, 9, 16, 23, 30

június 6, 13, 20


Üdvözlettel:
Faragó Tamás

Kedves Barlangászok!

A tavalyi évhez hasonlóan az osztrák biztosításokhoz az érvényességi évet megelőző novemberben kell leadni a névsort, hogy a névre szóló plasztikkártyákat megkapjuk.

Ennek megfelelően idén november 10-ig kell összegyűjteni az igényeket és a pénzt is. Fontos változás még, hogy a név mellett a születési évet és a nemet is meg kell adni. Tehát, ha valaki többek részére hozza a pénzt, vagy a pénztárban hagyja, feltétlen legyen megadva a többiek születési dátuma is vagy legalább egy mobilszám az elérhetőséghez.
Tájékoztatásul: a díj előreláthatólag jövő évben még nem változik, de a biztosító már jelezte, hogy nagyobb mértékű emelést kíván érvényesíteni. Ebben az esetben a változás 2018-tól várható.
A jelenlegi biztosítási feltételeket itt találjátok: http://www.barlang.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=446:az-osztrak-barlangos-biztositas-uj-feltetelei&catid=55:egyeb&Itemid=38

Díjak:
- már biztosítással rendelkezőknek, ill. azoknak, akik megszakított tagságukat fel kívánják újítani vagy igazolványuk elveszett: 26 euró,
- új belépőknek 31 euró (ebből 5 euró az egyszeri beiratkozási díj). Fontos: az 1990 után születetteknek új biztosítás kötésekor nem kell fizetni az 5 eurós beiratkozási díjat. Árfolyamváltozás miatt csak eurót fogadunk el.
Nem MKBT tagoknak az ügyintézés a fenti összegen felül 1500 Ft.

Kérem, hogy az információt valamennyi csoport listájára küldjétek tovább.

Köszönöm.
Fleck Nóra
© 2018 MKBT. All Rights Reserved. Építette: JoomlaAbc