Logó és arculat pályázat - MEGHOSSZABBÍTVA

Nyomtatás

A Magyar Karszt és Barlangkutató Társulat grafikai pályázatot hirdet barlangászok részére

A pályázat részletes leírása

A pályázat témája: Új MKBT logó megtervezése

 A pályázat célja: Az MKBT a beérkező pályaművekből megtalálja azt a személyt, aki saját logó tervei alapján a Társulat megújult arculatának alapelemeit megtervezi. A pályázat nyertese számára a kiíró egyszeri megbízást nyújt (részleteket lásd lent).

A pályázat feltételei:

- A logó tükrözze a társulat nemzeti jellegét, utaljon a barlangászatra, legyen korszerű, sportosan elegáns, frappáns.

- A logó részletgazdagsága feleljen meg a tervezett jövőbeli megjelenési formáknak (nyomtatás, hímzés, pecsét), azaz ne legyen feleslegesen részlet gazdag.

- A pályázati anyagban maximum 3 logó szerepelhet, valamint ezek színvariációi. A variációk között legyen fekete-fehér megjelenítés is!

- Egy logó változatait kérjük külön-külön és egy közös felületen is bemutatni!

- Minden felhasznált vagy létrehozott grafikai elem vagy képanyag minimum szükséges felbontása 300 dpi. A beküldési formátum: pdf.

- A kiválasztott pályázó vállalja a teljes kisarculati megújulás tervezését, melyre az MKBT legfeljebb 420 000 Ft értékű megbízást ad. Az arculati megújulás elemei: fejléces hivatalos levélforma, névjegy, roll-up, A4 szórólap, honlap fejléc (header).

 Ezek nyomdakész elkészítési határideje április 25. A pályázó a tervezés ideje alatt folyamatos konzultációt vállal az MKBT elnökség megbízott tagjával.

Benyújtási határidő: 2018. december 31. 24:00

Kiértesítés az eredményről: 2019. január 7..

 A pályázatokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük küldeni. A pályázat bírálói számára a benyújtó személye ismeretlen lesz (anonim bírálat), ezért kérjük, a pályamunkákat az elbírálás előtt ne hozzátok nyilvánosságra, valamint a pdf-ben se tüntessetek fel személyes adatokat, az kizárólag a kísérőlevélben szerepeljen!

 Az MKBT fenntartja a jogot arra, hogy a pályázatot sikertelennek nyilvánítsa, és ennek esetén további meghívásos pályázati fordulót hirdessen meg.

 Egyéb információt nyújt Köblös Gabriella, az alábbi címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Elnökség

Joomla SEF URLs by Artio