Központi Vizsga július 1-2.

Kedves Barlangászok!

Az MKBT Oktatás Szakosztály által idén megrendezésre kerülő Alapfokú barlangjáró, illetve Technikai I. szintű Központi Vizsga időpontja 2017. július 01-02. (szombat, illetve vasárnap, későbbi beosztás alapján) Minden vizsgázónak csak egyik nap kell megjelennie. Elméleti vizsga a Szemlő-hegyi-barlang fogadóépületében, gyakorlati vizsgák a szokásos helyszíneken lesznek megrendezve. (Kecskehegyi kőfejtő, Pál-völgyi kőfejtő, Szemlő-hegyi-barlang liftakna, Mátyás-hegyi barlang).

T1 vizsgára kezdő barlangászok (1 évnél kevesebb gyakorlattal) ne jelentkezzenek!

Jelentkezés határideje: 2017. június 21. 21:00

Jelentkezés menete:

Igazolványkép: Idén nem kell képet küldeni, elmúlt évek tapasztalata alapján a helyszínen készítünk képet az igazolványhoz.

Alábbi internetes űrlap kitöltése: KATT IDE

Egy túra, vagy kutatásvezető felkérése az ajánlás elküldésére.

Alapfokú vizsgához: Tanfolyamvezetőket kérjük, hogy lehetőleg egy e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) küldjék el azok névsorát, akiket felkészültnek tartanak a vizsgára.

T1 vizsgához: Pár mondatos értékelést kérünk a vizsgázóról e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Felhívjuk a figyelmet, hogy aki rendszeresen nem eléggé gyakorlott embereknek ad ajánlást (alapfokú-T1-es vizsgára, T2-es-túravezetői, kutatásvezetői tanfolyamra), a jövőben nem fogunk tőle többet elfogadni.

Tudunk róla, hogy sok tanfolyamon a vizsga előtti hétvégén próbavizsgát tartanak, és ott döntik el kiket engednek vizsgára. A megadott határidőig mindenki jelentkezzen! (Egyszerűbb pár embert kihúzni a beosztásból mint 20-30 vizsgázót belerakni)

A jelentkezéseket visszaigazoljuk. Vizsgabeosztást minden jelentkezőnek e-mailben kiküldjük. Az elkészült beosztáson utólag nem módosítunk! Jelentkezési űrlap kitöltésekor van lehetőség a beosztással kapcsolatos kérések megadására. pl.: csak szombaton érek rá, XY-al egy kocsival jövünk vidékről egy napon szeretnénk vizsgázni...

Hiányos és késedelmes jelentkezést nem fogadunk el!

A vizsga díja a helyszínen készpénzben fizetendő, számlát csak a helyszínen tudunk adni, utólag nem.

MKBT tagoknak: 2500,- Ft

Tagsággal nem rendelkezőknek: 3500,- Ft

Vizsgaszabályzat az OSz honlapján (http://oktatas.barlang.hu/index.php/dokumentumtar/kovetelmenyek), és a jelentkezési űrlapról is elérhető.

A vizsgázóknak sikeres felkészülést kívánunk.

Bármilyen probléma esetén a következő telefonszámon elérhettek:

30-627-3425 Németh Tamás