Szakmai Napok - last minute

Nyomtatás

Sziasztok!

Holnap reggel már sokan elindultok Eger felé, ezért még néhány fontos tudnivaló a szakmai napokkal kapcsolatban.

Pénteki kirándulások:

- A fennsíkon hó van, ezért aki saját autóval jön, mindenképpen legyen téli gumival felszerelve, a gyalogosok pedig rendes bakanccsal készüljenek.

- A Janó által vezetett gyaloglós (B verzió) kiránduláshoz célszerű overállt hozni annak, aki be akar kukkantani a barlangokba és nem szeretné összesározni a ruháját.

Szombat-vasárnapi előadások:

- Jópáran fognak segíteni a szervezésben, lebonyolításban, ők kitűzőt viselnek majd. Kérdéseitekkel őket kereshetitek. Akinek segíthetnékje van, köszönettel várjuk jelentkezését

- A szekciók előtti szünetben kérjük feltölteni az előadásokat. Az előadókat az előadás feltöltésekor megkérjük, hogy aláírásukkal nyilatkozzanak, hozzájárulnak-e az előadásuk közzétételéhez a barlang.hu-n.

- A regisztrációnál kaptok kinyomtatott részletes programfüzetet, valamint egy szavazólapot, amin a legjobb napközbeni előadásra lehet szavazni. A hallgatóság által legjobb előadásnak szavazott előadójának jutalma egy egyéves Földgömb folyóirat előfizetés az MKBT Elnökség felajánlásával.

Ellátmány, különprogramok:

- Meleg ebédet csak annak tudunk biztosítani, aki november 14. éjfélig regisztrált. Ebédjegyet a regisztrációs pultnál kaptok.

- A kávészünetben kávéra és ásványvízre, és szombat este a zsíroskenyér-partyra viszont minden résztvevőt szeretettel várunk.

- A zsíroskenyér-party részeként fejenként egy doboz sört vagy egy pohár egri bort kínálunk. Mivel az esti program (zsíroskenyerezés, a Gergőék Inverse Everest-es esti gálaelőadása és utána a zenélgetés) is ugyanott lesz, mint a napközbeni előadások és ott nincs se kocsma, se büfé, mi pedig nem árusíthatunk italt, mindenki készüljön igényének megfelelő mennyiségű folyadékkal. :-) A társaság nevében örömmel fogadunk süti-felajánlásokat a zsíroskenyér-party mellé / után.

- Ma délután hívott Kocsis Bandi, hogy az autójuk lerobbant, ezért sajnos nem lesz Speleo Sport árusítás és Gema is korlátozott választékkal készül, mert idén végre előadásokat szeretne hallgatni, nem az árut őrizni.

- A Varázstorony programra sokan jelentkeztetek, ezért két csoportban mehetünk, amire a regisztrációnál lehet majd feliratkozni.

Minden más információt itt találtok: http://www.barlang.hu/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=1010&Itemid=85

Találkozunk Egerben!

Üdv: Kosztra Barbara

Joomla SEF URLs by Artio