Előadás jelentkezés a szakmai napokra

Nyomtatás

Kedves Barlangászok!

Reméljük, mindenkinek mozgalmasan és jól telt a nyara, hosszabbodtak a poligonok, teltek a vödrök és a memóriakártyák. Szeretnénk, ha a tavalyi szakmai napok óta elért barlangos eredmények, megélt élmények minél több barlangászhoz, érdeklődőhöz eljutnának. Ezért az MKBT ezúton is meghívja tagjait és a nem tag barlangászokat, hogy a tavalyi szakmai napok óta elért eredményekről és élményekről számoljanak be a Barlangkutatók 'Szablyár Péter' Szakmai Találkozóján, amelyre idén november 18-20. között, Egerben kerül sor.

A Társulat által elnyert pályázatnak köszönhetően az idei szakmai napokon a részvételi díj a meleg étkezést és egy buszos kirándulást is magában foglalja majd, valamint a legjobb előadók jutalomban részesülnek. Ezek részleteiről, a helyszínről, szálláslehetőségekről és az összeállt programról a szeptember második felében megjelenő Tájékoztatóban és a honlapon nyújtunk majd tájékoztatást, valamint a résztvevőknek jelentkezési lehetőséget.

Előadással jelentkezni az alábbi linken található űrlap kitöltésével tudtok:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewRAdDMSt-vfFUmkRzlooWPvHKJHePsyO9_ik1oe4Gs0apqA/viewform

Kérjük, előadás jelentkezéseteket legkésőbb szeptember 16-ig küldjétek el.

A felhívást kérem, adjátok tovább csoportlistákon vagy személyesen olyan kutatóknak, csoportoknak, akikről tudjátok, hogy az idén mások érdeklődésére is számot tartó eredményeket értek el, expedíción vagy túrán vettek részt. Az előadásokkal kapcsolatos kérdéseitekkel Csépe-Muladi Beához (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy hozzám (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) fordulhattok.

Szeretettel várunk Titeket Egerben!

Üdv: Kosztra Barbara

Joomla SEF URLs by Artio