60. BARLANGNAP

Nyomtatás

2016. június 23–26. Klastrompuszta

Az idei Barlangnap a Csévi-szirteken, az Ariadne-barlangrendszerben 2016. június 23–26. (csütörtök–vasárnap) között kerül megrendezésre.
A rendezvény központja a Klastrompusztán található nagy rét lesz. Összesen 14 változatos barlangtúrára lesz lehetőség jelentkezni. Az 1–2 órás könnyű barlanglátogatástól az egész napon át tartó, 6 barlangon átvezető átmenőtúráig mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. Ezt a barlangnapot igazán családbarátra tervezzük. Kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt külön barlangos és felszíni programokkal készülünk. A barlangtúrákra csak a helyszínen lehet jelentkezni, előzetes regisztráció nem lesz. A barlangtúrákon csak elektromos lámpa használata engedélyezett. Szombaton megrendezésre kerül a hagyományos Marcel Loubens Kupáért folyó barlangverseny is. Az elmélet kedvelőinek pedig ott lesz a Kessler Kupa. Az esti jó hangulatot az Adrenalin Tourist Rock Band szolgáltatja.
A barlangokról és a rendezvényről bővebb információt az ariadneegyesulet.hu honlapon, illetve a facebook-on találhattok.
Szállás saját sátorban a klastrompusztai réten.
Részvételi díj, mely magában foglalja a rendezvényen és a barlangtúrákon való részvételt, a sátrazási lehetőséget, mobil WC-használatot, zuhanyzót, a szombat esti vacsorát, MKBT tagoknak: 3000 Ft, nem MKBT tagoknak: 4000 Ft. 14 év alatt ingyenes.

Ariadne Karszt- és Barlangkutató Egyesület

Joomla SEF URLs by Artio